FORSIDE BEHANDLINGER KLINIKKEN PRODUKTER DERMAOXY NYHEDER KONTAKT

ProdukterLIVING DIMENSION

Living Dimension er en professionel hudplejeserie beregnet for problemhud af enhver art. Har de en normalhud, vil de finde denne serie meget mild og behagelig. Serien er uovertruffen til den daglige vedligeholdende og forebyggende pleje.

Da Living Dimension har produkter til alle tænkelige formål, kan vi ikke beskrive dem alle, men tager et lille udpluk. Hvert produkt har ud over et navn også et nummer. Det gør det nemmere at huske for kunden.

Alle Living Dimension produkter har højkoncentrerede virkestoffer og er derfor meget drøje i brugen. De skal kun bruge ganske lidt til et helt ansigt. Det sparer Dem for en masse besvær og De sparer også penge ved at De ikke skal købe så ofte.

Et lille godt tip!
Living Dimension er baseret på naturprodukter og kommer til dig i forseglede pakker. Når forseglingen brydes, udsættes cremen for luftens ilt og de frie radikaler i luften. Living Dimension har en indbygget beskyttelse mod iltningen med nogle naturlige antioxidanter, som beskytter mod nedbrydning og naturlige konserveringsmidler. Men naturprodukter er mere følsommere end de kemiske produkter du kan købe på markedet.

Du kan selv tage en ekstra sikkerhed ved at forhindre, at f. eks. fingrenes bakterier og urenheder kommer ned i cremerne. Hos din Living Dimension forhandler kan du få en lille plast spatel til at tage produkterne op med. Det beskytter samtidig produkterne i at blive nedbrudt for hurtigt.

Hvorfor Living Dimension?

  • Alle præparater er fri for mineralske fedtstoffer og derfor særlige hudvenlige, selv for de sarteste hudtyper
  • Udvikles og fremstilles uden dyreforsøg
  • Præparaterne har et meget højt indhold af virkstoffer og er derfor meget drøje i brugen
  • Da Living Dimension kun forhandles af uddannede kosmetologer, er De sikker på at få en korrekt personlig vejledning
klinikken behandler lige så meget mænd som kvinder! og vi bruger  „Today´s products with tomorrow ´s technology”!


ROSEBUD

Sig navnet, sig Rosebud. For det er det de hedder, salverne som alle har i tasken. Rosebud er 4 forskellige alt-mulig-salver i en lille rund dåse. Salverne gør underværker for hud, læber og negle, og er desuden lindrende ved både insektstik og brandsår.

Rygterne vil vide, at de findes i håndtaskerne hos mange kendte, og at de lovprises af både Jennifer Aniston, Kate Hudson, Drew Barrymore, Alica Keys og tvillingerne Mary Kate og Ashley Olsen.

Rosebud salverne er for resten ikke en ny og moderne opfindelse. Det er nemlig 113 år siden, den amerikanske farmaceut George F. Smith blandede produkterne, som bogstaveligt talt er på alles læber.

I dag bliver salverne produceret i Baltimore, og i 2005 fandt de vej til Danmark.

 


Find os på facebookDownload prisliste

Kosmetolog Fie List  |  Kronprinsensgade 86  |  6700 Esbjerg  |  Tlf. 26 41 53 00  |  www.fielist.dk  |  info@fielist.dk